5 maj 2024

Pokalens många möjligheter

Jag minns hur TantLantz – under den period Pike och Cykeltalibanen turades om att vinna regionen – blev allt mer frustrerad över att behöva ha vandringspokalen hemma hos sig. När Superelak nyligen vann regionen så insåg jag att pokalen skulle bli tillfällig inneboende hos oss. Snart insåg jag att pokalen faktiskt kunde få fylla ett syfte (utöver att stå och samla damm en månad). Det visade sig att pokalen hade många användningsområden!

/Womba-Womba

Bild 1: Pokalen som vas.

Bild 2: Pokalen kunde användas som prydnadsskål för påskägg.

Bild 3: Pokalen som hjälmhållare – oväntat praktiskt.

Bild 4: Pokalen som dryckeskylare.

Bild 5: Pokalen som chipsskål vid fredagsmyset (fungerar lika bra till popcorn och godis).

Bild 6: På toaletten fyllde pokalen en  viktig funktion: som tjusig toalettpappershållare.

Bild 7: Pokalen som middagssällskap (när sambon är ute och cyklar).

Bild 8: Till sist insåg jag att pokalen varit felmärkt hela tiden och åtgärdade detta "problem". Med denna korrigering så förtjänar TantLantz att få tillbaka bucklan för sin insats som april månads tålmodigaste turf-partner!


Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.