31 maj 2022

Turfträff på Droskan i Umeå 9 juni

Vi kör en favorit i repris med turfträff på Droskan i Umeå 9 juni, kl 18.00. Alla nya och gamla turfare är varmt välkomna!

Det givna samtalsämnet är förstås att Turf Västerbotten fått i uppdrag att anordna Bonanzan 2023. Har du deltagit i en Bonanza och vad skulle just du vilja få ut av en Bonanza i Umeå? Vad vill du att tillresta turfare från både övriga Sverige och världen ska ta med sig för upplevelser av Västerbotten hem? Grabba tag i närmaste turfare och kom på träffen och diskutera.

Efter träffen har styrelsen ett möte kvar, sedan tar vi sommaruppehåll. Vi hoppas att de som vill träffas fortsätter göra det med eller utan oss under sommaren så återkommer vi förhoppningsvis med mer aktiviteter och Bonanzauppdateringar under hösten. Turfa lugnt!

/Ninetail

Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.