15 januari 2021

Pokalutdelning vid Riverlake 14 januari

Efter att Umeå fått hela 50 cm snö de senaste dygnen vågade sig fem modiga turfare ut i 20 minusgrader för att överlämna pokalen till den senaste regionvinnaren, Cykeltalibanen. Den nya turfaren Marklunde hälsades också välkommen och fick en genomgång av vad både begreppet ”lilafärgning” står för och vad föreningen Turf Västerbotten är för något. En minicrowdy på isen i Riverlake hanns också med.

Scott63 överlämnar pokalen till Cykeltalibanen. Foto: ZoneBanger.

Marklunde och Marklunda. Foto: ZoneBanger.

Avslutningsvis passar vi också på att gratulera Cykeltalibanen till det senaste tillskottet i familjen – varken en cykel eller en pokal den här gången utan en alldeles riktig guldklimp, barnbarnet TinyTurfer. Det ryktas att Tiny redan är ute på zonjakt, bara några dagar gammal!

/Ninetail

Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.