11 mars 2020

Turfträff i Skellefteå 7 mars

En liten rapport från senaste turfträffen i Skellefteå. Vi firade Sledges seger i Västerbotten förra omgången. Det dök upp 12 turfare (tantorange, vandraren? (numera förnekaren), Zonebanger, Radagast18, Disab, illond (han har kommit ut ur garderoben), Sledge, friskluftarn, eplkurt, Idaa67, stefanx46 och Spillunten. Vi umgicks och hade det trevligt på restaurang Tatung. 

Sledge med pokalen. Foto: tantorange

Närbild på pokalen. Foto: stefanx46

Det var väldigt uppskattat att Zonebanger berättade om tidigare R-vinnare i Västerbotten. Sledge är Skellefteås andra vinnare. Linkaan vann Skellefteås första R. Känns som att R-pokalen hör hemma i Skellefteå ungefär som SM-bucklan i hockey Jag själv har ett R från Danmark. 

Turfträff. Foto: stefanx46

Turfträff. Foto: stefanx46

Blev en liten crowdy på slutet vilket var kul. 

Crowdy. Foto: tantorange

Ihopskrivet av 

Stefanx46

Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.