11 januari 2020

Vandringspris och event-anmälan

Vandringspokalen. Bild: ZoneBanger

Turf Västerbotten har i samarbete med CM Cykel & Fritid instiftat ett vandringspris som tilldelas den som vinner regionsmedaljen för region Västerbotten. Pokalen är tänkt att vandra mellan varje omgångsvinnare och varje vinnare får sitt turf-namn ingraverat. Överlämning sker vid nästkommande turfträff. Om en och samma turfare lyckas med bedriften att vinna pokalen tio gånger kommer denne få behålla den och en ny pokal tas fram. Styrelsen hoppas att pokalen ska sporra fler att kämpa om regionsvinsten och att den även ska få turnera runt i länet.

Läs mer om syftet med Västerbottens vandringpris och hur det kommer att fungera i statuterna för vandringspriset.

Anmälan till Västerbotten Winter Classic 2020

Nu har vi uppdaterat information om Västerbotten Winter Classic 2020. Läs mer och anmäl dig här!

Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.