13 september 2019

Turfträffsrapport från Skellefteå

Turfträff i Skellefteå 31 augusti 2019

Samling skedde på restaurang Lilla Kina/the corner från kl 17.

Jag var på plats vid 16.50 tiden. Anlände samtidigt med Sledge. Givetvis tog vi torgetzonen. Sledge är en av Skellefteås nya rising star turfare. Har avancerat i rank väldigt snabbt. Han kör hårt på nätterna!

På plats var redan NokiaKarin, Acrylic, Piggelin90. Det var strålande sol så vi njöt på uteserveringen. Det är alltid sol i Skellefteå! Det är alltid bra hockey här också…
Därefter anlände turfare efter turfare Tantorange (hon vågade lämna fäbodenzonen) och Tippytoes.

Från Piteå kom Xoff och Tirbna efter en stund. Kul att Xoff piteåturfaren vill bli medlem. Sedan dök Vandraren, Zido och Evil_B samt Friskluftarn upp.

Från Umeå kom Ghost63_ume och TantLantz efter ett tag. Väldigt trevligt med långväga gäster som passar på att plocka unika zoner.

På bilden kan ni försöka lista ut vem som är vem

Turfträff i Skellefteå. Bild: stefanx46

Crowdy-försök gjordes på torget efter maten och massa turfsamtal. Kul med hoppande turfgubbar på torget för att ta torgetzonen! På turfträffar på tatung brukade det vara lättare att ta zonen!

Crowdy-försöket resulterade glädjande i crowdy 13 medalj!

Bild: stefanx46

Kul att Spillunten och Duvan med i crowdyn. Senare på kvällen smög även en blivande turfare upp. Turfick och hur man gör vet han redan. Excelturfaren!

Idag 1 september ny omgång väldigt intensivt med massa turfare. Efter 40 min var de gula zonerna slut.Träffade idag Ellgesr (har fin turfhatt) och Lönnen turfare från Luleå. Ja ni förstår de gula zonerna gick åt snabbt i Skellefteå.

Tack för alla som kom! Jag får det till 17 turfare plus exelturfaren!

Lite turfbilder

Bild: stefanx46

För rapporten: stefanx46

Turf Västerbotten

Turf Västerbotten

Föreningen för turfare i Västerbotten.