Pokalutdelning vid Riverlake 14 januari

15 januari 2021·
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten
· 1 Min Läsning

Efter att Umeå fått hela 50 cm snö de senaste dygnen vågade sig fem modiga turfare ut i 20 minusgrader för att överlämna pokalen till den senaste regionvinnaren, Cykeltalibanen. Den nya turfaren Marklunde hälsades också välkommen och fick en genomgång av vad både begreppet “lilafärgning” står för och vad föreningen Turf Västerbotten är för något. En minicrowdy på isen i Riverlake hanns också med.

Scott63 överlämnar pokalen till Cykeltalibanen. Foto: ZoneBanger.

Marklunde och Marklunda. Foto: ZoneBanger.

Avslutningsvis passar vi också på att gratulera Cykeltalibanen till det senaste tillskottet i familjen - varken en cykel eller en pokal den här gången utan en alldeles riktig guldklimp, barnbarnet TinyTurfer. Det ryktas att Tiny redan är ute på zonjakt, bara några dagar gammal!

Turf Västerbotten
Inlagt av
Turf Västerbotten
Föreningen för turfare i Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.