Rapport från turfträffen i Skellefteå 16/10

2 november 2020·
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten
· 1 Min Läsning

Vi samlades på restaurang Panda House vid 18-tiden. Vi hade två långbord. Preliminärt tänkte vi att det kommer runt 10 turfare. Det blev 17 turfare om vi räknar Duvan som dök upp senare på Bishop. Det var fem turfare som inte varit på turfträff tidigare. Vi körde en presentationsrunda. De nya var Arctic8000, Juleez, FrimC, Hock67 och gumsan63. De två sista är nyinflyttade piteturfare. Det behövs verkligen flera turfare på anderstorpsidan. 

Får hoppas det blir fler zoner i och med att aktiviteten ökar. Finns enorma zonbehov. 

Fler deltagare var disab, zido, lingonkompott, vandraren!, radagast18, tantorange, idaa67, eplkurt, spillunten, illond, stefanx46 och sledge.

Vi gjorde en crowdy på ljushuvudzonen. Maten och stämningen var på topp. Vi firade även att illond tagit El Staminatore. Nu väntar vi på att illond kommer ta 24h medaljen. Trevligt var det också att Arctic8000 hade västerbottenskronan!

Mot crowdytagning

Crowdy

Sammanfattat av stefanx46

Turf Västerbotten
Inlagt av
Turf Västerbotten
Föreningen för turfare i Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.