Turfträff i Skellefteå 7 mars

11 mars 2020·
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten
· 1 Min Läsning

En liten rapport från senaste turfträffen i Skellefteå. Vi firade Sledges seger i Västerbotten förra omgången. Det dök upp 12 turfare (tantorange, vandraren? (numera förnekaren), Zonebanger, Radagast18, Disab, illond (han har kommit ut ur garderoben), Sledge, friskluftarn, eplkurt, Idaa67, stefanx46 och Spillunten. Vi umgicks och hade det trevligt på restaurang Tatung. 

Sledge med pokalen
Foto: tantorange

Närbild på pokalen
Foto: stefanx46

Det var väldigt uppskattat att Zonebanger berättade om tidigare R-vinnare i Västerbotten. Sledge är Skellefteås andra vinnare. Linkaan vann Skellefteås första R. Känns som att R-pokalen hör hemma i Skellefteå ungefär som SM-bucklan i hockey :) Jag själv har ett R från Danmark. 

Turfträff
Foto: stefanx46

Turfträff
Foto: stefanx46

Blev en liten crowdy på slutet vilket var kul. 

Crowdy
Foto: tantorange

Ihopskrivet av 

Stefanx46

Turf Västerbotten
Inlagt av
Turf Västerbotten
Föreningen för turfare i Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.