Turf-träff på Marias

10 januari 2020·
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten
· 2 Min Läsning

Årets första turfträff i Umeå lockade 15 glada turfare. Några nya, andra gamla. God mat och givande turfprat bidrog till en trevlig kväll tillsammans. Till efterrätt bjöd Ghost63_Ume på lite nyheter som är på gång inom Turf Västerbotten.

👍 Nytt för i år är ett vandringspris till den som erövrar Regionmedaljen i Västerbotten framöver. En riktig pokal som skänkts av CM Cykel & Fritid AB. Vinnaren i omgången får en graverad platta på pokalens fot. Om en turfare lyckas vinna 10 inteckningar får hon/han behålla pokalen. Innan dess hoppas vi att pokalen fått se flera orter i regionen. 

👍👍 Förberedelserna inför ”Västerbotten Winter Classic” den 29/2 är i full gång och inom kort kan du anmäla dig till detta event. Målsättningen bestämmer du själv; Tävla eller Delta. Samma förutsättningar för alla. 30 sek ta-tid och 3 min blocktid och massor av zoner inom begränsad yta och tid, 2 timmar. 
Om du inte testat något event tidigare - Gör det!

👍👍👍 Vi fick också lite information om fem utmaningar som utgör grunden till en ”Västerbottnisk Klassiker”.
Mer info om denna kommer att presenteras på årsmötet i mars. Välkommen!

Mer information om de två första läggs ut här inom kort.

Information från Turf Västerbotten lästes upp
Foto: ZoneBanger

Foto: ZoneBanger

Det nyinstiftade priset för vinnaren av R i Västerbotten
Foto: ZoneBanger

Turf Västerbotten
Inlagt av
Turf Västerbotten
Föreningen för turfare i Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.