Inlägg

Turfträff i Umeå 9 april

Nu är det återigen dags för turfträff. Vi träffas i Lion Bar Umeås nya lokaler, kl 18:00, tisdag den 9/4. Turfträffarna är en möjlighet att träffa andra turfare, utbyta erfarenheter, strategier och bara ha en trevlig kväll tillsammans med likasinnade. Oavsett om du är veteran inom turf eller helt ny, är detta en fantastisk möjlighet att dyka djupare in i Turf-världen, dela skratt, och kanske till och med lära sig några nya knep!

5 april 2024

Årsmöte 2024 - 16 mars, kl 13

Hej medlemmar i Turf Västerbotten! Dags för årsmöte! Lördagen den 16 mars kl 13:00 hålls föreningens årsmöte i Brf Nornans samlingslokal, Älvans väg 158. Vi har bestämt oss för att vi första hand kör ett fysiskt årsmöte i år - och bjuder på fika! Det kommer också att finnas möjlighet att komma med inspel och förslag på föreningsaktiviteter under mötet, dock kan inga beslut fattas utöver de frågor som finns uppsatta på dagordningen.

2 mars 2024

Gnistrande vackert Västerbotten Winter Classic X
Gnistrande vackert Västerbotten Winter Classic X

10 februari genomfördes 10-års-jubilerande Västerbotten Winter Classic. Dagen bjöd på gnistrande vintervackert väder med stålande sol och ungefär 15 minusgrader. Prispallen för cykelklass hock67 Superelak Kygni Fotklass AJUme Inceptor MarreSmack Under 18 Fr3ja Leon 1

10 februari 2024

Västerbotten Winter Classic 10 år
Västerbotten Winter Classic 10 år

För 10 år sedan så införde Västerbottens dåvarande eminenta eventgeneraler MasterJoda och Lisha63 den klassiska Winter Classic. Det är med stor ära som föreningen Turf Västerbotten bjuder in alla turfare till detta jubileum. När? Lördag den 10/2 2024 Starttid 12.00 Sluttid 14.00 Var? Stadsdelarna Tomtebo, Universitetsområdet samt Ålidhem. Eventområde Samlingsplatsen kommer att vara BRF Nornan´s samlingslokal, Adress Älvans Väg 158 (3 trappor).

14 januari 2024

God jul och information från styrelsen
God jul och information från styrelsen

Hej medlem! Turfåret 2023 börjar lida mot sitt slut och vi börjar titta fram emot ett nytt 2024 med nya event och nya turfträffar. Denna länk tar dig till ett formulär som du får fylla i och tycka till om var och när vi ska ha våra träffar under våren 2024.

22 december 2023

Adventsglögg i Umeesplanaden
Adventsglögg i Umeesplanaden

Turf Västerbotten bjuder in till Årets Adventsglögg. Vi träffas i zonen Umeesplanaden, tar en crowdy, dricker lite glögg och äter pepparkakor. Alla turfare välkomna!

9 december 2023

Kom på turf-fika i Skellefteå 19 november
Kom på turf-fika i Skellefteå 19 november

Välkommen på turf-fika på Stigs, söndag 19 november. Vi börjar med crowdy i zonen SöderTorg kl 15 prick. Alla välkomna! Fika köper man på Stigs! /frimC, stefanX46 och tantorange

10 november 2023

Turfträff i Umeå 8 november
Turfträff i Umeå 8 november

Det var bra uppslutning när drygt 15 turfare sågs på Allstar för en stund i glada turfares lag men pokalen har inte kunnat överlämnas på 3 turfträffar i rad nu, då ingen vinnare (dvs C3, som vunnit de tre senaste omgångarna) närvarat.

8 november 2023

Turfträff i Umeå 3 oktober

Även denna gång var vi ungefär 15 glada som träffades för en trevlig kväll med andra passionerade turfare. Ingen pokalöverlämning denna gång heller, eftersom vinnaren inte dök upp.

3 oktober 2023

Regionskampen 2023

Västerbotten deltog med ett lag som kämpade väl men ändå inte placerade sig så högt i resultatlistan (plats 9 av 12), trots idogt peppande av pike och linkaz samt en ivrigt kämpande stefanx46 m fl. Den trogna slingan i Umeå fick dras om i år. Var det kommunen eller någon konkurrerande region som försökte sabotera?

1 oktober 2023

Turfträff i Umeå 5 september
Turfträff i Umeå 5 september

Ett femtontal glada turfare anslöt på Allstar för att surra, umgås och överlämna vandringspokalen till förra omgångens R-vinnare men linkaz fick bära hem den igen eftersom vinnaren uteblev.

5 september 2023

Välkomna till turfträff i Skellefteå 8/9!
Välkomna till turfträff i Skellefteå 8/9!

Fredag 8 september på Stadskällaren. Vi börjar med en crowdy i zonen Skellpark kl 18.

4 september 2023

Höstens turfträffar i Umeå
Höstens turfträffar i Umeå

I höst testar vi Allstar för våra träffar i Umeå (från kl 18.00). Boka in dessa datum: Tisdag 5 september Tisdag 3 oktober Onsdag 8 november Torsdag 7 december

28 augusti 2023

Turfträff i Umeå 12 juli
Turfträff i Umeå 12 juli

Turfträff med grillning. Vädretsmakter var inte med oss denna vecka (V27) då planen var för en turfträff utan vi kör Onsdag 12/7 kl18:00. Vi träffas vid zonen BontsGold. Eld kommer att finnas så ta med något att grilla. Väl mött gamla som nya turfare!

4 juli 2023

Midnight Classic IX

Tack alla som deltog i nionde upplagan av Midnight Classic! Denna gång samlade eventet 45 deltagare, både nya och gamla - och som grädde på moset 4 gäster från Västra Götaland. För första gången testade vi att ha eventområdet i Hedlundadungen och det visade sig vara en mycket bra plats för detta.

19 juni 2023

Midnight Classic, 9:e upplagan, 17–18/6 2023 i Umeå
Midnight Classic, 9:e upplagan, 17–18/6 2023 i Umeå

NU är det dags igen för en klassiker – Midnight Classic – för 9:e gången. Arrangören Föreningen Turf Västerbotten hälsar alla intresserade välkomna till detta event. Eventet är öppet, vilket ger dig eventmedaljen i appen. När: Lördag 17 juni 2023 Start av event: Lördag 17 juni, 23:00 Varaktighet: 2 timmar

3 juni 2023

Välkommen till Umeå / Buerie båeteme Ubmeje / Welcome to Umeå
Välkommen till Umeå / Buerie båeteme Ubmeje / Welcome to Umeå

Det är knappt en vecka kvar och vi längtar att få välkomna er alla till den nordligaste Bonanza någonsin (hittills)! I detta informationsbrev hittar du den viktigaste informationen du behöver innan du ger dig av till Umeå. *** It’s barely a week left and we cannot wait to welcome you all to the northernmost Bonanza ever (so far)! In this information letter you will find the essential information you need before setting off to Umeå.

17 maj 2023

Time to prepare – We give you the Ultimate Region Fight “Bonanza Banquet Edition”!
Time to prepare – We give you the Ultimate Region Fight “Bonanza Banquet Edition”!

Read all about it! På årets Bonanza-bankett kommer årets turf-region att koras! Vem som vinner beror på hhur ni väljer att presentera er region. *** During the Bonanza banquet this year the Turf region of the year will be chosen! Who will win depends on how you present your region.

27 april 2023

Welcome to Bonanza 2023 in Umeå!
Welcome to Bonanza 2023 in Umeå!

Turf Bonanza Umeå 20 May 2023 Det är inte obligatoriskt att anmäla sig för att delta men vill du ha namnlapp och chans att vinna i utlottningar så kan du fortfarande anmäla dig till Bonanzan! *** It is not mandatory to register to participate, but if you want a name tag and a chance to win in raffles, you can still sign up to participate in the Bonanza!

27 april 2023

Bonanza in one (1) month!
Bonanza in one (1) month!

Vi här i Västerbotten vill bara informera om att förberedelserna är i full gång i Umeå! Idag såg event-/samlingsplatsen ut så här – vi kan inte lova att all snö är kvar den 20 maj! *** We here in Västerbotten just want to tell you that the preparations are in full swing in Umeå! Today the event area looked like this – we can’t promise that all the snow will be left on May 20!

20 april 2023

Kan vi ses för en assist?
Kan vi ses för en assist?

Föreningen Turf Västerbotten söker engagerade och drivna personer för små och stora uppdrag. Du behöver inte ha erfarenhet av föreningsarbete sedan tidigare men gärna ett starkt intresse för att göra det roligt att turfa i hela Västerbotten. Många möten hålls digitalt. Utöver styrelsen finns det andra sätt att engagera sig i föreningen, både stora och små uppdrag, t.

10 februari 2023

Gausjosjöbron – mer än bara en zon!
Gausjosjöbron – mer än bara en zon!

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och man med lätthet kan gå eller cykla till de flesta zoner utan större hinder kom jag att tänka på en zon som blev mer än bara en vanlig zontagning. Under sportlovet när jag och mina två barnbarn befann oss uppe i fjällen dök det plötsligt upp en ny zon bara några kilometer bort.

17 maj 2022

Winter Classic 2022

Då anmälningarna till det tänkta 24h Winter var alldeles för få så har Föreningen valt att snabbt lägga om till ett vanligt traditionsenligt Winter Classic. Mer info i filen nedan. inbjudan winter classic 2022

21 februari 2022

Motionsdags igen!

Lördag den 26 mars kl 13:00 hålls föreningen Turf Västerbottens årsmöte. Som medlem har du möjlighet att vara med och forma föreningen och ha inflytande i vad föreningen ska ha för verksamhetsfokus. Detta gör du enkelt på två sätt: Kom på årsmötet! Använd din röst för att fatta beslut och välja styrelsemedlemmar.

20 februari 2022

Dags att förnya medlemskapet för 2022

Det drar ihop sig till vår och med vår följer förutom ökad lust att turfa och delta i träffar också motionsskrivande och årsstämma. Det är alltså hög tid att betala in årsavgiften för medlemsskap i Turf Västerbotten 2022. För mer information om hur man går tillväga, se https://turfvasterbotten.wordpress.com/bli-medlem/. Men vad får man ut av att vara medlem, undrar du kanske?

20 februari 2022